17 december Radio Drenthe live vanuit dorpshuis de Stobbe

Op zaterdag 17 december komt het programma ‘Hemmeltied’ live vanuit het dorsphuis de Stobbe in aanwezigheid van publiek. Tussen 10.00 en 12.00 uur komen verschillende dorspbewoners aan het woord. Een team vanĀ de damesvoetbal neemt het in het Hemmeltied spel op tegen het team van toneelvereniging ’t Olde Bessien. Ook muziek wordt verzorgd door dorpsgenoten en het lied ‘ons kleine dorpje Darp’ ontbreektĀ niet.

Komt allen!

 

One Response to “17 december Radio Drenthe live vanuit dorpshuis de Stobbe”

  1. Darp de echte parel van drenthe
    17 december 2011 at 13:28 #

    haha was machtig mooi, jammer dat ’t vrouwenvoetbalteam mede vertegenwoordigd werd door een meid die niet eens drents verstaat, voor de rest kwam darp goed uit de verf. zit nu al met smart te wachten op ’t historische boekwerk wat over ons mooie dorpje en omgeving word samengesteld

Schrijf een reactie


vier − 3 =